TOP
h

apaib

Torna Cinema Lliure a la Biblioteca

  • Després de celebrar el primer cicle, del 27 de febrer al 9 d’abril, Cinema Lliure a la Biblioteca torna després de l’estiu, amb una nova programació del 30 de setembre al 22 de novembre.
  • El circuit format per biblioteques de Balears, biblioteques de Catalunya i Occitània, exhibeix documentals produïts en l’Euroregió Pirineus Mediterrània.

Després de l’èxit del primer cicle de Cinema Lliure a la Biblioteca a Mallorca, Menorca i Eivissa del 27 de febrer al 9 d’abril, del 30 de setembre al 22 de novembre torna Cinema Lliure a la Biblioteca, l’espai on intercanviar realitats amb els documentals que oferim a la teva biblioteca més propera a les biblioteques de Mallorca i Menorca. En aquesta primera edició 2019 s’ha apostat, en unir a les biblioteques de Balears, biblioteques de l’Euroregió Pirineus Mediterrània, formada per Balears, Catalunya i Occitània. A més, Cinema Lliure a la Biblioteca compta amb documentals de cada territori, i s’intercanviaran, fent que els espectadors viatgin de franc gràcies a la cultura documental de cada indret.

En aquest segon cicle de la primera edició, del 30 de setembre al 22 de novembre, es mostren els següents documentals: des de Balears “La maleta de Madame Colette” de Joan Bonet; representant a Catalunya “Priorat” de David Fernández de Castro, “Milicianes” de Tània Balló i Jaume Miró i “To Kyma. Rescat al mar Egeu” de David Fontseca i Arantza Diez; i d’Occitània “Instants Saisis” d’Emma Fariñas.

Aquesta tardor, Cinema Lliure a la Biblioteca arriba a la Biblioteca Ramon Llull – Palma (19H.), a la Biblioteca Municipal de Sineu (19H.), a la Biblioteca Municipal de Sóller (20H.), a la Biblioteca Municipal de Cala Rajada (19:30H.) i a la Biblioteca Municipal Es Castell (20H.), de Mallorca i Menorca amb la següent programació*:

 

Dimarts 1/10/2019 Biblioteca Ramon Llull – Palma  INSTANTS SAISIS

Dimarts 8/10/2019 Biblioteca Ramon Llull – Palma  LA MALETA DE MADAME COLETTE

Divendres 11/10/2019 Biblioteca Municipal de Sineu TO KYMA. RESCAT AL MAR EGEU

Dimarts 15/10/2019 Biblioteca Ramon Llull – Palma  TO KYMA. RESCAT AL MAR EGEU

Dimecres 16/10/2019 Biblioteca Municipal de Sóller INSTANTS SAISIS

Dijous 17/10/2019 Biblioteca Municipal de Cala Rajada  TO KYMA. RESCAT AL MAR EGEU

Divendres 18/10/2019 Biblioteca Municipal de Sineu LA MALETA DE MADAME COLETTE

Dimecres 23/10/2019 Biblioteca Municipal de Sóller TO KYMA. RESCAT AL MAR EGEU

Dijous 24/10/2019 Biblioteca Municipal de Cala Rajada LA MALETA DE MADAME COLETTE

Divendres 25/10/2019 Biblioteca Municipal de Sineu  INSTANTS SAISIS

Dimecres 30/10/2019 Biblioteca Municipal de Sóller LA MALETA DE MADAME COLETTE

Dijous 7/11/2019 Biblioteca Municipal de Cala Rajada INSTANTS SAISIS

Divendres 8/11/2019 Biblioteca Municipal Es Castell  TO KYMA. RESCAT AL MAR EGEU

Divendres 15/11/2019 Biblioteca Municipal Es Castell  LA MALETA DE MADAME COLETTE

Divendres 22/11/2019 Biblioteca Municipal Es Castell INSTANTS SAISIS

 

Sessions matinals

A la programació comencem a realitzar les sessions matinals a les biblioteques per classes de secundària. Amb la presència d’algú de l’equip del documental per a realitzar un col·loqui amb els alumnes.

Aquesta nova proposta, respon als objectius del projecte de familiaritzar el públic al format documental i d’acostar els creadors al públic. Realitzant a tota l’Euroregió Pirineus Mediterrània.

A Mallorca, ho gaudirem a la Biblioteca de Sineu amb linstitut Es Liceu, i projectarem el 15 d’octubre “To Kyma. Rescat al mar Egeu”.

 

Cinema Lliure a la Biblioteca, amb el suport de l’Euroregió Pirineus Mediterrània; l’Institut Ramon Llull; i GOIB Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat; amb la col·laboració de Consell de Mallorca, del Departament de Cultura, Patrimoni i Política lingüística; del Consell de Menorca; de Ajuntament de Palma, la Mallorca Film Commission i Fundació Mallorca Turisme, Nord Sud Films, La Kaseta i La Perifèrica.

Cinema Lliure a la Biblioteca és una idea original i amb l’organització de Mago Production i la coorganització d’APAIB (Associació de Productors Audiovisuals de les Illes Balears) i Godo Films.

Post a Comment

5 + diez =